Over Sofy

In 2014 bracht KPMG de eerste versie van de Sofy Suite uit omdat wij ervan overtuigd zijn dat het inbedden van de KPMG kennis in kant-en-klare analyse oplossingen u de mogelijkheid biedt om uw bedrijfsprocessen slimmer in te richten. Wij hebben verschillende oplossingen gebundeld in een platform om te helpen met het versnellen van uw digitale ambities en om met uw data de uitdagingen die u heeft te overwinnen.

De intelligentie in onze oplossingen is gebaseerd op de kennis, ervaring die we hebben opgebouwd uit consultancy-projecten en industriestandaarden ingebed in een geavanceerd technologisch platform dat deze best practices toepast op uw bedrijfsgegevens.
 
Samen met onze klanten werken we continue aan het verbeteren en uitbreiden van ons portfolio aan oplossingen. Onze kennis gecombineerd met uw bedrijfsgegevens geeft u nieuwe inzichten en data-gedreven oplossingen. Onze technologie stelt ons in staat om deze oplossingen heel snel voor u beschikbaar te maken. Zo kunt u zich concentreren op het realiseren van uw zakelijke doelstellingen en het verbeteren van uw bedrijf - terwijl wij voor de rest zorgen.
 

GRC zorgt voor relevante inzichten

Centraliseer risico’s, manage auditactiviteiten en introduceer daarmee een efficiënt audit- en controleklimaat.
Bekijk video

Vraag een persoonlijke demo aan

Aarzel niet om een gratis demo aan te vragen of neem contact met ons op. We zullen zo snel mogelijk reageren.

bg-form