Sofy accessmanagement

Sofy Access Management

Bewaak de belangrijkste controle-inbreuken en beperk systeemtoegangrisico’s.

Vraag een demo aan
Bekijk onze video
Sofy end to end access management

Sofy Access Management

  • Krijg 100% controle door jouw end-to-end access management te analyseren en te beheersen.
  • Krijg informatie over het naleven van de scheiding van taken en ontvang aanbevelingen over tegengaan van overtredingen.
  • Beschik over workflows voor toegangsverzoeken. Het resultaat: een soepel verlopend proces vanaf gebruikersverzoeken tot geautomatiseerde toegang in het doel IT systeem.
  • SoD checks en andere compliance/goedkeuring controls zijn volledig geïntegreerd.

SoD bewaking

Zorgt voor inzicht indien de scheiding van taken juist is geïmplementeerd in uw IT-systemen. Met tal van dashboards en tools voor simulaties en root cause analyses kunnen je klanten de systeemconfiguratie optimaliseren en overtredingen en risico’s minimaliseren.

Vraag een demo aan
laptop-sod-bewaking
sod-bewaking
laptop-firefighter

Fire Fighter

Een cloudgebaseerde oplossing die een toegangsvoorziening ('Fire Fighter’) levert. Hiermee kunnen geautoriseerde personen tijdelijk handelingen verrichten in noodsituaties.

Vraag een demo aan

Voordelen van Sofy Access Management

GRC Sofy bewaakt functiescheidingen (SoD) en detecteert (super)gebruikers met toegang tot vertrouwelijke gegevens. GRC Sofy heeft een focus op controles, risicosimulatie en root cause analyses.

Inzicht geven in SoD-conflicten binnen IT-systemen van klanten

Risico-inhoud en -lijst (KPMG IP) van SoD-conflicten die out of the box zijn ingebed.

Root cause analyse van SoD-conflicten

Simulatie van de risico-impact van autorisatiewijzigingen. Gegevens uit verschillende IT-systemen van klanten extraheren en laden.

chart-network-light

Volledige SoD-analyse uitvoeren

'Can-do' analyses om gebruikers met een SoD-conflict te identificeren. 'Did-do' analyses om gebruikers op te sporen die tegenstrijdige autorisatierechten probeerden te gebruiken.

shield-check-light

De belangrijkste conflicten bewaken

Profiteer van real-time dashboards met informatie over gebruikers met SoD-conflicten, inactieve gebruikers, supergebruikers en gebruikers met kritische gegevenstoegang.

building-light

Potentiële conflicten voorkomen

Gebruik een risicosimulator om conflicten te identificeren die het gevolg zijn van het toewijzen van nieuwe of bestaande rollen aan gebruikers.

Vraag een persoonlijke demo aan

Aarzel niet om een gratis demo aan te vragen of neem contact met ons op. We nemen zo snel mogelijk met je op om je vragen te beantwoorden of details voor een demo te bespreken.

bg-form