Houd uw innovatieprojectportfolio bij


Geef inzicht in alle innovatieprojecten

Als het aantal innovatieprojecten binnen organisaties groeit, is het overzicht soms ver te zoeken. Niemand weet welk project waar plaatsvindt. In grotere organisaties draait hetzelfde innovatieproject vaak op verschillende locaties, zonder dat betrokkenen hier inzicht in hebben. Ons portfoliomanagement geeft een compleet overzicht van alle innovatieprojecten in de organisatie. Iedereen kan in één oogopslag zien wat er speelt. Alle medewerkers zien welke projecten waar lopen en wie erbij betrokken is. Zo is verbinden en samenwerken wel heel makkelijk.

 

Een uitgebalanceerd portfolio

Als u op schema wilt blijven met innovatie, moet het innovatieportfolio alle relevante domeinen en onderwerpen bevatten. Het projectportfolio moet stap voor stap de toekomst van uw organisatie creëren. Met onze portfolio-analysetools houdt u grip op uw portfolio. De tools helpen om het projectportfolio vanuit verschillende invalshoeken te bestuderen. Zo weet u of u op schema ligt en waar meer projecten nodig zijn.

Maatwerkrapportages voor alle innovatiefuncties helpen alle managers om de controle over de innovatieactiviteiten binnen hun units te behouden.

Features

browser-portfolio

‘Track and trace’ uw innovatie-initiatieven


  • Overzicht van alle innovatieprojecten

  • Alle beschikbare data van andere systemen kunnen automatisch opgenomen en geüpdatet worden.

  • Maak verschillende soorten rapportages en analyses, van afstemming van projectportfolio tot innovatiestrategie en verwachte opbrengsten uit innovatie.

Balance your portfolio

  • Op schema voor de toekomst
  • Een uitgebalanceerd innovatieportfolio
  • Hoge opbrengsten uit innovatie
bowser-crowdsourcing
bg-portfolio

Een uitgebalanceerd projectportfolio, ongeacht het aantal projecten

Projecten gaan van start, projecten houden op; het innovatieportfolio fluctueert constant. Een uitgebalanceerd portfolio is cruciaal om lange- en kortetermijndoelen te behalen, alle innovatiedomeinen te omvatten, alle afdelingen te betrekken, et cetera. Daarom heeft onze software ‘slice & dice’-tools waarmee u het portfolio vanuit verschillende invalshoeken kunt bekijken. Op die manier hebt u gegarandeerd een uitgebalanceerd portfolio dat u helpt uw doelen te bereiken.

Vertel me meer

Laat je horen!

Ja, ik wil graag een demo of heb een vraag

bgform-portfolio