Lever innovatieprojecten sneller en beter

Wanneer de hele organisatie zich bezighoudt met innovatie, en er ook externe partijen betrokken raken, is het cruciaal om samenwerkingstools te gebruiken. Daarmee kunt u zeker zijn dat uw innovatieprojecten efficiënt en effectief worden uitgevoerd.

Maak van werknemers innovators

De innovatietoolkit helpt u om uw innovatiebenadering te definiëren en stelt deze beschikbaar aan al uw innovatieprojectteams. Deze beschrijft niet alleen de stadia van uw innovatie-funnel, maar geeft een complete beschrijving van alle tools en technieken die u in deze stadia gebruikt. Dit kunnen grafische modellen zijn, zoals het businessmodel canvas of een waardepropositie, maar ook templates voor een businesscase of een pitchpresentatie. U kunt voorbeelden en best practices toevoegen om uw innovatieprojectteams te ondersteunen.

Deze innovatietools zijn verkrijgbaar als online interactieve tools. Alle benodigde informatie is op één plek te vinden. Zo kunnen projectteams van elkaar leren en vermijden dat ze dezelfde fouten maken.

Vergroot uw innovatiekapitaal

Innovatieprojecten uitvoeren bestaat vooral uit experimenteren en voortbouwen op eerdere ervaringen. Het kostte Edison negenduizend experimenten voordat hij de gloeilamp in handen had. In zijn geval was het makkelijk om alle learnings van eerdere experimenten bij te houden. Hij had een klein lab en was actief betrokken bij alle experimenten.

In grotere, moderne organisaties voeren werknemers innovatieprojecten uit op verschillende locaties. Niet alle innovatieprojecten zullen slagen. Hoe kunnen we in de moderne tijd deze learnings gebruiken en ervoor zorgen dat we gemaakte fouten niet herhalen? Daarvoor hebben we onze innovatietoolkit ontworpen. De toolkit bevat alle informatie en learnings die tijdens een innovatieproject verzameld en geproduceerd zijn. Wij noemen dat kennisbestand uw innovatiekapitaal, omdat het een startpunt is voor toekomstige innovaties.

Features

bowser-innovate01

Kenmerken van de innovatietoolkit

  • Definieer uw aanpak
  • Beheer uw online innovatiemanual
  • Ontwikkel innovatiemogelijkheden

Versnel je innovatie proces

  • Innoveer sneller en beter
  • Geen verspilling van resources
  • Maak gebruik van wat er al is
browser value proposition
bg-toolkit2

Als u learnings vastlegt, worden fouten een opstap naar succes.

Niet alle innovatieprojecten zullen resulteren in een succesverhaal. Daarom is het belangrijk om alle learnings vast te leggen, zodat ze beschikbaar zijn voor latere projecten. Onze software levert een compleet archief van al het werk uit alle innovatieprojecten, zodat nieuwe innovatieprojecten kunnen voortbouwen op eerdere kennis. Zo gaat kennis niet verloren en worden alle projecten, ongeacht hun succes, een opstapje voor de creatie van uw toekomst.

Vertel me meer

Laat van u horen!

Ontvang een demo of stel ons een vraag

bgform-toolkit