Praat mee!

Ideevorming. Innovatie. Acceleratie.

Innovatie is een leerproces. Het vraagt creativiteit om nieuwe ideeën aan te dragen en te realiseren. En het vraagt een gestructureerd proces om projecten efficiënt en effectief uit te voeren.

Het vraagt om Innovation Factory!

Vraag een demo aan of stel een vraag

bgform-home

Download onze cases

Innovatie is een leerproces. Er zijn veel experimenten nodig om te ontdekken wat wel en niet werkt. Innovators nemen alle kennis van eerdere experimenten mee om het volgende experiment te laten slagen. Steeds weer opnieuw. Download onze cases en ontdek hoe Innovation Factory bedrijven helpt om van innovatie een succesverhaal te maken.

Case Heineken

De jaarlijkse wereldwijde Heineken Innovation Challenge is een krachtige manier om de generatie die vol zit met nieuwe ideeën te triggeren, de innovatie-funnel te voeden en vooral om het wereldwijde innovatiepotentieel van de Heineken-medewerkers aan te boren.
Download

Case Vodafone

Vanaf 2009 organiseerde Vodafone al meer dan honderd challenges en genereerde meer dan 12.500 ideeën. Op hetzelfde Innovation Factory-platform liepen tegelijkertijd meerdere innovation challenges voor verschillende doelgroepen en verschillende talen.
Download

Case Construction Sector

De bouw- en vastgoedafdeling van dit bedrijf zag de noodzaak van innovatie in haar markt. Daarom initieerde ze een innovation challenge, geassisteerd door Innovation Factory. De manier waarop deze afdeling hierbij nauw samenwerkte met haar klanten is uniek in de bouwsector.
Download

Case Liander

Dit is de winnende casus van de Dutch Interactive Awards 2013 in de category ‘Best Social for Business’.
Niet alleen de ontwikkelingen binnen hun markt, maar ook de ouder wordende beroepsgroep, maakten het geen overbodige luxe om kennis te delen en te behouden en vooruitgangsdenken te stimuleren.

Download
browser-shadow-landingpage

KPMG Innovation Factory: Ideevorming. Innovatie. Acceleratie.

Bedrijven die KPMG Innovation Factory-software gebruiken om hun ambities rondom innovatie te realiseren

background-if-big

Zo genereert u innovatieve ideeën
Met innovatiegoeroe Han Gerrits

icon-chart

Bespaar kosten en blijf relevant

Bezuinig op ontwikkelingstijd en ontwikkelingskosten. Lanceer snel. Bespaar kosten door betere processen.

icon-cube

Transparant met echte resultaten

Krijg direct inzicht in uw innovatieprojecten en behaal binnen drie maanden zichtbaar resultaat, met een selectie van de meest veelbelovende ideeën.

icon-world

Wereldwijd lokale ondersteuning

Ontvang wereldwijd lokale ondersteuning van gecertificeerde KPMG Innovation Factory-consultants zodat u zeker weet dat er waarde gecreëerd wordt.

Publicaties van onze original founder, Han Gerrits

Lees alles over onze visie op innovatie en de manier waarop we innovatieprocessen benaderen via een van de artikelen van Han.

Interview met Han Gerrits – deel 1

Een wereld zonder innovatie: onvoorstelbaar. Zonder innovatie is er geen toekomst. Zonder innovatie staat de wereld stil. Innovatie is de sleutel voor de toekomst van uw bedrijf.
Download

Interview met Han Gerrits – deel 2

In een bedrijfscultuur waar fouten maken automatisch het einde van je carrière betekent, of waar fouten maken je carrière schaadt, leren mensen niets meer.
Download

Maatstaven voor crowdsourcing

Crowdsourcing is inmiddels een mainstream alternatief om innovatie-initiatieven vorm te geven. Geen wonder dat er steeds meer best practices opkomen. Dit leidt tot gestructureerde methodes die garant staan voor succesvolle crowdsourcingpraktijken.
Download

Innovatie Portfolio Management

Een spreadsheet die alle innovatieprojecten laat zien is niet voldoende. Als we ruimte willen creëren voor meer innovatie en tegelijkertijd een goede opbrengst willen oogsten van onze innovatie-investeringen, dan kunnen we niet zonder een systeem en methodologie.
Download

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Neem een voorsprong op de innovatiecurve en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief. Neem de stap naar crowdsourcing en ideevorming.