Innovatiesoftware creëert de toekomst

Innovatie creëert de toekomst. De toekomst van zowel uw businessunit en uw organisatie als de hele maatschappij. Innovatie confronteert ons echter ook met uitdagingen. We worden bijvoorbeeld geconfronteerd met vraagstukken rondom CO₂-reductie, duurzaamheid, overgewicht en maatschappelijk welzijn. Al deze uitdagingen kennen meerdere dimensies. Ze kunnen daarom alleen getackeld worden als we mensen van verschillende disciplines bijeenbrengen en samen nieuwe ideeën ontwikkelen voor een betere toekomst.

 

Ons online platform helpt u bij het vormgeven van deze toekomst. Via dit platform kunt u een diverse groep deelnemers uitnodigen die samenwerken over grenzen heen. U hebt er bovendien alle relevante expertise en kennis binnen handbereik. Zo creëert u de toekomst. Beter, sneller, goedkoper.
lightbulbs

Gratis demo en innovation experience

De wereld verandert razendsnel in een netwerkmaatschappij. De uitdagingen die we tegenkomen zijn steeds complexer. Het netwerk verbindt alle knappe koppen met elkaar. Daardoor ontstaan ideeën die alles overstijgen. Samen sta je sterker.

Lees meer

Onze kijk op innovatie

Ideeën crowdsourcen

  • Ideeën zijn het startpunt van innovatie - zonder ideeën is er geen sprake van innovatie. Crowdsourcing helpt u om in korte tijd meer en betere ideeën te creëren. Alle medewerkers, ongeacht hun rol in de organisatie, hebben ideeën om de huidige werkwijze te verbeteren of de toekomst vorm te geven. Bedrijven die medewerkers betrekken bij de ideevorming creëren buy-in voor de implementatie van ideeën en bouwen aan een innovatievere bedrijfscultuur.
  • Of het nu gaat om businesspartners zoals leveranciers, start-ups of universiteiten, gezamenlijke ideevorming is proven practice. Innovation Factory voorziet in een online omgeving voor gezamenlijke ideevorming, die waarde creëert voor alle deelnemers.
  • Onze idea challenge-methodologie om crowdsourcing challenges te runnen geeft stap voor stap instructies om uw challenge tot een succes te maken.

Read more

Portfolio Management

  • Als het aantal innovatieprojecten binnen organisaties groeit, is het overzicht soms ver te zoeken. Niemand weet welk project waar plaatsvindt. In grotere organisaties draait hetzelfde innovatieproject vaak op verschillende locaties, zonder dat betrokkenen hier inzicht in hebben. Portfoliomanagement geeft een compleet overzicht van alle innovatieprojecten in de organisatie. Zo kan iedereen in één oogopslag zien wat er speelt.
  • Als u op schema wilt blijven met innovatie, moet het innovatieportfolio alle relevante domeinen en onderwerpen bevatten. Portfoliomanagement helpt u om het projectportfolio vanuit verschillende kanten te bestuderen. Zo kunt u zeker zijn van een uitgebalanceerd portfolio waarmee u de toekomst van uw bedrijf creëert.
  • Maatwerkrapportages voor alle innovatiefuncties helpen alle managers om de controle over hun innovatieactiviteiten te behouden en hoge opbrengsten te genereren met de innovaties.

Lees meer

Innovation Toolkit

  • Wanneer de hele organisatie zich bezighoudt met innovatie, en er ook externe partijen betrokken raken, is het cruciaal om samenwerkingstools te gebruiken. Daarmee kunt u zeker zijn dat uw innovatieprojecten efficiënt en effectief worden uitgevoerd.
  • De innovatietoolkit helpt u om uw innovatiebenadering te definiëren en deze beschikbaar te stellen aan al uw innovatieprojectteams. De toolkit bevat niet alleen een online manual, maar ook online interactieve tools waarmee de projectteams samen kunnen werken. Hierdoor leren de teams van elkaar en maken ze niet twee keer dezelfde fout.
  • In het complete online projectbestand zijn alle projectdata opgeslagen, ook van afgeronde projecten. Zelfs alle learnings van de projecten staan hierin, zodat de organisatie – niet alleen individuen! – van alle projecten kan leren om de toekomst nog sneller vorm te geven.

Lees meer

De nieuwste blogs

How Innovation Factory helped an engineering multinational optimise insights

How Innovation Factory helped an engineering multinational optimise insights

Royal HaskoningDHV is an independent international engineering and project management consultancy, delivering services in the fields of aviation, buildings, energy, industry, infrastructure, maritime, mining, transport, urban and rural development and water. Tackling complex issues to enhance ...
Read more
Build a stronger team with Marshmallows and Innovation Factory

Build a stronger team with Marshmallows and Innovation Factory

To stay on top of development in an ever changing world, companies have to reach out for innovation to stay alive. To do so, collaboration is becoming increasingly important. Collaboration technologies have supported companies to be more efficient, motivated and involved during an innovation ...
Read more
Innovate Today met KPMG

Innovate Today

Ideevorming. Innovatie. Acceleratie. Innovatie is een leerproces. Het vraagt creativiteit om nieuwe ideeën aan te dragen en te realiseren. En het vraagt een gestructureerd proces om projecten efficiënt en effectief uit te voeren. 

Bekijk al onze klantcases, infographics en publicaties en leer hoe Innovation Factory bedrijven helpt om succesvol te zijn met innoveren.

Ga naar Innovate Today

Onze klanten

Maak gebruik van beschikbare kennis en expertise en bespaar maar liefst 35% op ontwikkelingstijd en 25% op ontwikkelingskosten.

Het omzetaandeel van nieuwe producten (jonger dan drie jaar) is in minder dan drie jaar verdubbeld.”

We creëerden een innovatieve cultuur samen met alle medewerkers. Gemiddeld implementeren we een innovatie per week.”

Ontvang onze nieuwsbrief

Bedrijven die innoveren anticiperen op nieuwe uitdagingen en kunnen deze uitdagingen beter het hoofd bieden. De motivatie om te innoveren start vanuit uw business of uw industriële omgeving. Neem nu de volgende stap.

 

Laat van u horen!

Ontvang een demo of stel ons een vraag

bgform-home