De Finance Automation suite die uw kernprocessen gaat automatiseren


Geleverd als software oplossing, helpen KPMG Smart Tech solutions het middel-en grootbedrijf om verder te gaan dan slechts procesoptimalisatie. Door het volledig automatiseren van processen kunnen wij grote kostenbesparingen, superieure bedrijfsresultaten en betere wendbaarheid voor u mogelijk te maken.

Krijg vrijblijvend advies

Bouw het Digitale Proces dat bij uw bedrijf past

end-to-end benadering screen suite 3

  1. Binnen KPMG geloven wij in de end-to-end benadering. Welke ons behoedt voor het constant verschuiven van de bottleneck tussen verschillende sub-processen.

  2. De benodigde technologie is nu beschikbaar. Wij kunnen alle stappen van uw financiële proces als geheel automatiseren. Dit resulteert in minder fouten bij orders, contracten en facturen.

  3. Ons onafhankelijke platform kan met elke software en databron worden verbonden, waardoor u naadloos tussen afdelingen en met klanten werkt.

De end-to-end oplossingen

purchase to pay suite

Klaar voor de grote stappen binnen Purchase to Pay?

Elke stap binnen uw P2P proces - van strategisch sourcen met duidelijk uitgavensbeheer, order management en levering, tot het factureren en inboeken - kunnen wij nu automatiseren met behulp van technologie. We geloven dat uw uitdaging kan worden opgelost door zowel een platform oplossing als een combinatie van reeds beschikbare best-of-breed punt oplossingen. Wij zijn er op gefocust om alles naadloos met elkaar te verbinden en te zorgen voor één single source of truth. 

Klik hier om meer te lezen over onze oplossingen binnen P2P

Uw Order to Cash proces ondersteund door onze technologie

Hét process dat wordt gekenmerkt door het werken in silo's en geschillen met klanten kan nu getransformeerd worden naar een stabiel component van uw organisatie. Door het toepassen van technologie binnen elke stap -van klant analyses tot credit management- kan uw veel tijd en geld besparen.

Klik hier om meer te lezen over onze oplossingen binnen O2C

 

Order to Cash