Download de whitepaper en maak de juiste beslissing in E-facturatie!


Door veranderende wetgeving vanuit de EU en de nieuwe technologische mogelijkheden van het moment is het tijd om over te stappen naar elektronische facturatie. Hoewel de vele voordelen evident zijn, is het nog geen vanzelfsprekende transitie voor de meeste organisaties. Welke overweging komen hierbij kijken en welke invloed zal dit hebben op de huidige processen en het IT landschap. Lees meer over deze thema's en hoe de uitdagingen te tackelen zijn in onze whitepaper.
E-invoicing KPMG

Download Whitepaper E-invoicing

Uw financiële processen, volledig ondersteund door onze software oplossingen

e-invoicing

E-facturatie, de perfecte start van uw financiële transformatie

E-facturatie is het begin van de technologische veranderingen die gaan komen binnen uw financiële afdeling. Organisaties zullen binnenkort te maken krijgen met e-accounting, e-audit en e-grootboeken. Deze veranderingen kunt u stap-voor-stap ondergaan of als onderdeel van een gezamenlijke financiële transformatie.

Omgaan met inkomende en uitgaande facturen is een cruciaal onderdeel van uw financiële organisatie. E-facturatie zal dan ook een aanzienlijke impact hebben op uw purchase-to-pay- en order-to-cash-processen.

Daarom raden we u aan om een breder perspectief te nemen op de veranderingen binnen uw financiële organisatie. Dit is het moment om uw werkkapitaal te verbeteren en de betalingstermijnen te verkorten. Bovendien is dit het moment om te beginnen met robotica in uw crediteuren- en debiteurenprocessen.