Een chatbotplatform biedt alle antwoorden voor uw organisatie

Chatbots bieden dag en nacht snelle, accurate oplossingen voor de problemen binnen uw organisatie. Maak alle interacties binnen jouw bedrijf slimmer met Digital Advisor. 

 

KPMG's Digital Advisor is:

  • Gemakkelijk te gebruiken
  • Voor projecten van verschillende grootte
  • Aangedreven door de beste A.I. technologie

 

thumb-video

Chatbot technologie verandert organisaties

Met de opkomst van bot-engines, language understanding, voice-to-speech API's en cognitive diensten zijn veel organisaties bezig met het implementeren van chatbots en virtual assistants. Deze voegen waarde toe in de dagelijkse processen met werknemers en klanten, in alle facetten van organisaties.

Neem controle en vergroot uw waarde

Voor organisaties wordt het steeds moeilijker om deze technologie effectief in te zetten. Het ontwikkelen, beheren, trainen en verbeteren van chatbot conversaties op schaal vereist nu eenmaal nieuwe vaardigheden. Met de komst van de KPMG Digital Advisor maken wij voor u het managen van chatbot interacties eenvoudiger dan ooit.

KPMG expertise tot uw beschikking

Wij hebben een platform gebouwd waarmee u door middel van een krachtige cognitieve engine de nieuwste technologieën voor u kunt laten werken. Samen met KPMG's 100 jaar ervaring en financiële expertise zal dit uw bedrijf helpen bij het verkrijgen van nieuwe financiële inzichten, het verbeteren van de user-experience en het besparen van kosten en tijd.

KPMG - Digital Advisor

Op de volgende manier resulteert de Digital Advisor in snelle besparingen voor u

Digital-Advisor_photo-1535554467849

Gemaakt voor de business gebruiker

Voor organisaties wordt het steeds moeilijker om deze technologie effectief in te zetten. Het ontwikkelen, beheren, trainen en verbeteren van chatbot conversaties op schaal vereist nu eenmaal nieuwe vaardigheden. Met de komst van de KPMG Digital Advisor maken wij voor u het managen van chatbot interacties eenvoudiger dan ooit.

Maak uw bedrijf slimmer

Met Digital Advisor kunt u meerdere chatbots beheren, kennis hergebruiken, diensten en databronnen koppelen en gebruikersrechten beheren. Ook beschikt u over data inzichten die uw organisatie helpen de gebruikersinteracties verder te verbeteren en de waarde te vergroten.

Digital Advisor beheert meerdere chatbots
Digital Advisor Kies niet voor een oplossing

Kies niet voor één oplossing

Digital Advisor maakt gebruik van de beste cognitive services in de markt (IBM, Google, Amazon & Microsoft) en geeft de gebruiker de mogelijkheid te kiezen welke elementen gebruikt worden. Digital Advisor is gebouwd in de cloud en dus gemaakt voor wereldwijde schaalbaarheid binnen uw organisatie.

Zo voegt u waarde toe binnen uw organisatie

Klantondersteuning en IT-Support

Bespaar kosten en optimaliseer gebruikerstevredenheid door het slim automatiseren van (complexe) vragen en interacties.

HR & eLearning

Geef uw medewerkers toegang tot een nieuwe vorm van kennisdeling en verhoog hiermee het gemak, de kwaliteit en uw medewerkerstevredenheid.

Sales enablement

Help uw salesorganisatie met het beter beoordelen van nieuwe klanten en verhoog hiermee de effectiviteit van uw salespipeline.

Financial analytics

Geef uw organisatie via nieuwe kanalen inzichten in uw actuele financiële status en ondersteun hiermee snellere en betere beslissingen.

Uw Use-case

Naast bovenstaande voorbeelden, helpt ons product klanten met andere gebruikersuitdaging in meerdere gebieden. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Onze oplossingen

Heeft u nog vragen? Dan nemen we graag contact met u op!

Digital Advisor contact